Thursday, September 29, 2016

Fournier WPT cărți de poker cu mărci

Cei mai mulți oameni sunt gri și copiii, trebuie să fi jucat vreodată cărți de poker. Adultul poate juca jocuri de poker în cazino, copiii pot juca jocuri comune cu prietenii la domiciliu sau la unele părți. Dar, există puțini oameni știu despre cardurile de poker marcate, care a făcut de cerneală invizibilă și o imprimantă specială.
Există, de asemenea, un fel de stilou cu cerneală invizibilă cutie fabricate mărci, dar mărcile făcute de stilou și de mâini, nu este atât de profesionist ca făcută de imprimantă. Sunshine de aur este una dintre cele mai profesionist producător de carduri de marcat, putem face carduri de marcat de brand diferite, cu diferite modele, iar WPT a marcat cărți de Fournier brand este unul dintre produsele noastre.
Noi putem marca Fournier WPT de albastru cu font mare în cărțile de mijloc și roșu, cu font mare în font de mijloc sau mici în patru colțuri ale cărților de joc. Și marcajele făcute de imprimanta noastră și cerneala invizibilă poate fi văzută doar în starea atunci când poartă lentile de contact GS-fabricate și ochelari de soare.
http://www.markedcardscontactlenses.com/fournier-marked-cards.shtml

No comments:

Post a Comment